woensdag 12 november 2014

Ervaren psychotherapeut of relatietherapeut nodig? Ga naar: piptherapie.nl

Piptherapie in documentaire 'Vleesverlangen'.

Ik ben 'mezelf' (lees: behandelende psychotherapeut) in de film Vleesverlangen van Marijn Frank en Suzanne Raes. Was heel leuk om te doen! Er zijn 5 sessies therapie gefilmd, waarvan een deel te zien zal zijn in de documentaire.

"Waarom kan ik niet stoppen met vlees eten?" Documentaire en tv maker en presentator Marijn Frank van o.a. de Keuringsdienst van Waarde en De Rekenkamer, stort zich in deze documentaire in het avontuur om haar verlangen naar en afkeer van vlees te onderzoeken. In therapie, het slachthuis en op nog veel meer plekken. Marijn maakt het zichzelf niet gemakkelijk. Een persoonlijke documentaire over wel of niet vlees eten. Stoppen met vlees eten blijkt geen sinecure. Wat her dan wel is...? Gaat dat zien.
Premiére mei 2015, TV-première november 2015.2 opmerkingen:

  1. Hi Eileen, wat was het leuk om je te zien in de geweldige docu van Marijn Frank. Herinner je mij? Wij waren samen (met Frans, nog steeds samen?) naar Berlijn met de Rietveld! Wat goed dat je psychologie bent gaan studeren daarna nog. Ik hoop van je te horen. Stuur je mijn email nog.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi Eileen, wat was het leuk om je te zien in de geweldige docu van Marijn Frank. Herinner je mij? Wij waren samen (met Frans, nog steeds samen?) naar Berlijn met de Rietveld! Wat goed dat je psychologie bent gaan studeren daarna nog. Ik hoop van je te horen. Stuur je mijn email nog.

    BeantwoordenVerwijderen