woensdag 26 oktober 2011

Bourgondisch genieten terwijl je aan je relatie werkt...het kan.

"Een volwassen liefdesrelatie vraagt om een gezond evenwicht tussen autonomie en een gevoel van verbondenheid" (Saskia de Bel, Het Relatieparadijs, 2011)

Precies op het snel en effectief in gang zetten van dit evenwicht, richt zich de RelatieBoost. Vandaag heb ik dit mailtje de deur uitgestuurd. Mijn collega's en ik verwachten er veel van, maar vooral: we hebben er veel zin in! De eerste RelatieBoost-weekend start 20 jan. 2012
Nieuwsgierig? Kijk ook even...relatieboost.nl

"Zoals sommigen van jullie weten, ben ik met twee collega's druk bezig geweest met de ontwikkeling van een nieuw concept: het RelatieBoost-weekend (zie relatieboost.nl)

Het RelatieBoost-weekend is bedoeld voor partners die het gevoel hebben in hun relatie te zijn vastgelopen en hier wat aan willen doen.
Tijdens dit 'bourgondisch weekendje weg' komen relatietherapie, ontspanning en genieten naadloos samen. Het is een unieke manier om je relatie zo snel, effectief en prettig mogelijk weer op de rails te krijgen. Het eerste weekend vindt plaats 20 tm 22 januari, 2012. Locatie: een prachtig erfgoed logies in Thorn, Limburg. 


Wanneer méér aandacht voor elkaar hoog nodig is maar jullie hier op een of andere manier gewoon niet aan toekomen...Wanneer de gedachte aan het plannen van relatietherapiesessies in de avonduren vooral nóg meer stress oplevert...Wanneer jullie een opkikker in de relatie hard kunnen gebruiken, naast ontspanning, genieten en er even helemaal tussenuit zijn, dan komt het RelatieBoost-weekend als geroepen.

Niet alleen blaas je tijdens het RelatieBoost-weekend je relatie nieuw leven in, je krijgt de tools mee om dit samen te kunnen blíjven doen...Dat, terwijl je heerlijk oplaadt, ontspant en geniet, tijdens een leerzaam, luxe, bourgondisch, lang weekend weg...

Voor meer info: relatieboost.nl

Mocht je mensen kennen van wie je denkt dat ze wellicht geïnteresserd zijn dan zouden wij het fijn vinden wanneer je ze op onze site wijst.  Alvast veel dank, ook namens mijn collega's,
Hartelijke groet,

Eileen van Essen

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten